Informatie lidmaatschap

Lid worden van Plaatselijk Belang / Dorps- en schoolkrant / IJsclub?

De contributies (per jaar) zie je hier onder. Wil je meer weten over Plaatselijk Belang, de Dorps- en schoolkrant en IJsclub ’t Fortûn dan kun je de linkjes volgen.

Plaatselijk Belang: € 5,-
Dorps- en schoolkrant: € 12,50
IJsclub ’t Fortûn: € 5,- per gezin

Wil je lid worden stuur ons dan e-mail waarin je aangeeft waarvan je allemaal lid wilt worden en of je een papieren incassoformulier wilt ontvangen (vergeet dan niet je adres door te geven) of dat je zelf het incassoformulier download, invult, ondertekent en terugstuurt.

Incasso contributie Plaatselijk Belang / Dorps- en schoolkrant / IJsclub

Om de contributie te innen van Plaatselijk Belang, de Dorps- en schoolkrant en IJsclub ’t Fortûn gebruiken wij bij voorkeur een automatische incasso: het kost veel minder tijd en geld en het maakt onze administratie een stuk overzichtelijker.

Betaal je nu nog door zelf het bedrag over te maken dan zouden we je willen vragen om over te stappen naar automatische incasso. Je kunt dit op twee manieren regelen: je kunt het formulier Incassoformulier Plaatselijk Belang Luxwoude ** downloaden en

  1. het formulier digitaal invullen en ondertekenen en per e-mail terugsturen naar plaatselijkbelang@luxwoude.net
  2. het formulier printen, invullen en sturen (of brengen) naar onze penningmeester (De Weech 15)

Mocht dit om een of andere manier niet lukken dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met ons: samen komen we er altijd uit!

** dit formulier is ook voor de Dorps- en schoolkrant en IJsclub ’t Fortûn

×