Word lid

Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door luxwoude.net. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en luxwoude.net is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van luxwoude.net toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Luxwoude.net kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of paginas.

Auteursrechten

Luxwoude.net behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logos en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van luxwoude.net. Neem contact op met luxwoude.net voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Doel van de website

Luxwoude.net heeft zich primair ten doel gesteld om websitebezoekers te informeren over haar activiteiten en haar producten en diensten.

×