Word lid

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Dorpsfeest Luxwoude, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Dorpsfeest Luxwoude ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Dorpsfeest Luxwoude.
En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil jij Dorpsfeest Luxwoude ook gratis sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Dorpsfeest Luxwoude. Voor jou een kleine moeite, voor Dorpsfeest Luxwoude zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel. Hierboven staan een paar voorbeelden van winkels die meedoen maar in het totaal zijn er meer dan 700 webshops waar je kunt bestellen en Dorpsfeest Luxwoude kunt sponsoren.

Bezoek de SponsorKliks pagina van Dorpsfeest Luxwoude:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9672&cn=nl&ln=nl

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Dorpsfeest Luxwoude. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit aan SponsorKliks en profiteert Dorpsfeest Luxwoude hier direct van!

 

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Dorpsfeest Luxwoude weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Dorpsfeest Luxwoude is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Dorpsfeest Luxwoude niets op.

Installeer de App

Browser extensie

×